Fotoshoot baby

Is jullie kindje te oud voor een ‘new born’, maar willen jullie toch graag mooie plaatjes schieten van jullie kleintje? Dan is een baby fotoshoot een goed alternatief. Tijdens deze babyshoot kan jullie kindje op verschillende ondergronden worden gefotografeerd. Daarbij zijn er genoeg leuke kleedjes en accessoires die gebruikt kunnen worden om de mooiste baby foto te creëren.
Ben je geïnteresseerd in een baby fotoshoot? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie aanvragen >

Baby fotoshoot

Baby fotoshoot

Wanneer is de fotoshoot baby leuk om te doen?

In de periode tot 3 weken kan je het best kiezen voor een newborn shoot. Het kindje slaapt dan nog veel, waardoor de baby makkelijk kan poseren en in verschillende houdingen gebracht kan worden. Bovendien is de natuurlijke houding van het kindje dan nog sterk aanwezig.

Wanneer het kindje 3 tot 4 maanden is, kom je voor een baby fotoshoot in aanmerking. De baby zal al wat meer kunnen lachen en in de camera kunnen kijken. Dit levert vaak prachtig fotomateriaal op.

Is jullie zoontje of dochtertje 6 maanden tot een jaar, dan kan het kleintje vaak al zitten, op de buik liggen en/of kruipen. Ook dan kunnen er prachtige plaatjes geschoten worden tijdens de baby shoot.

Kosten van de baby fotografie

De kosten van de baby fotoshoot zijn te vinden in de prijslijst.

Tips voor de perfecte baby foto

Voor de mooiste babyfoto’s is het verstandig om na te denken over het moment waarop je foto’s laat maken. Willen jullie foto’s wanneer het kleintje net begint met lachen? Of juist wanneer de baby net begint met kruipen en bewegen? Denk hier goed over na, zodat jullie een waardevolle beslissing kunnen nemen.

Daarnaast is het wellicht leuk om in te spelen op feestdagen en/of speciale momenten. Er kunnen bijvoorbeeld leuke foto’s gemaakt worden in de kerstsfeer, maar ook vlak voor de eerste verjaardag van het kindje.

Baby fotoshoot doen

Geïnteresseerd in een babyshoot voor jullie kleine wonder? Ik wil jullie graag hierbij helpen. Neem contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken en om eventueel een afspraak in te plannen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.