Bruidsfotograaf Enschede

Mijn naam is Marieke Bakker, ik woon in Enschede en heb een studio in Hengelo. In Enschede weet ik veel geschikte en mooie plekken voor bruidsfotografie. Ik kom graag langs om de mooiste beelden voor jullie vast te leggen.

Locaties bruidsfotografie Enschede

Als huwelijksfotograaf in Enschede weet ik veel mooie plekken om trouwfoto’s te laten maken. Voorbeelden zijn bij de twenste welle (op het roombeek), in het centrum van Enschede of bij het oude poloroid gebouw. Natuurlijk mogen jullie zelf ook jullie wensen en voorkeuren voor een locatie doorgeven. Wil je een loveshoot? Dat kan ook.

Bruidsfotograaf Enschede

Mijn fotografie stijl kenmerk ik zelf als puur & spontaan. Neem maar een kijkje in mijn portfolio bruidsfotografie om te kijken of mijn stijl bij jullie past. Bij mijn pakketten ontvang je altijd een mini album en online galery. Ook is het mogelijk om een luxe album te verkrijgen. De pakketten zijn altijd inclusief (een):

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Zorgvuldige nabewerking
  • Reiskosten binnen heel Nederland en btw
  • Fotoreportage bruiloft in gratis mini album

Daarbij is het bijboeken van extra uren altijd mogelijk (uurtarief is 99,-).

trouw foto
Interesse in bruidsfotografie Enschede?

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Het lijkt mij leuk om jullie te fotograferen, ik help jullie graag verder!

Contact opnemen