Lifestyle fotografie

Spontane foto’s zijn vaak het leukst. Dit is de reden dat lifestyle fotografie het vaak goed doet. Tijdens deze shoots worden er spontane momenten vastgelegd in de periode wanneer er een gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden. De dagelijkse bezigheden worden daarbij in beeld gebracht: het in en uit bed halen, spelen en knuffelen met de nieuwe aanwinst, het baddermoment en eventueel het voeden. Wil jij ook een lifestyle fotoshoot? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie aanvragen >

Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie

babyshoot

Lifestyle fotografie

Newborn shoot &Lifestyle fotografie

Lifestyle fotografie

Wanneer is lifestyle fotografie leuk om te doen?

Een lifestyle fotoshoot is erg leuk om te doen wanneer er onlangs een kindje bij jullie is geboren. Het is erg mooi en bijzonder om jullie nieuwe gezin vast te leggen. Geef mij de uitgerekende datum door en ik houd rondom deze datum tijd vrij. Wanneer je bevallen bent, laat het me dan even gauw weten. Dan plannen we samen de definitieve datum in voor de lifestyle shoot. Het beste is om dit te doen tussen de 5 en 20 dagen na de bevalling.

Wil je vooral je nieuwe wondertje op de foto hebben (en dus niet zozeer in de context met alle dagelijkse bezigheden)? Dan is een newborn shoot een perfect alternatief.

Wat zijn de kosten van een lifestyle shoot?

Voor de kosten van een lifestyle shoot kan je de volgende prijslijst raadplegen.

Waar moet je verder rekening mee houden tijdens de Lifestyle photography?

Houd tijdens de lifestyle fotoshoot eventueel rekening met de kleding van jullie zelf en de baby. Stem ze een beetje op elkaar af en vermijd drukke printjes en felle kleuren. Dit zorgt voor meer rust op de foto. Ook het beddengoed kan je het best in de kleuren effen wit (of in ieder geval in lichte kleuren) opmaken voor het mooiste effect.
Zorg er daarnaast voor dat tijdens de lifestyle photography de gehele woning lekker warm is. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om de baby in een mooi omslagdoek te fotograferen. Ook kan je de baby kleden in een mooi setje (zonder sokjes) of een romper met lange mouw.

Lifestyle fotografie bij jou

Wil jij graag een lifestyle shoot bij jou thuis of op een andere vertrouwde locatie? Ik zal graag de mogelijkheden met je willen bespreken. Neem contact met mij op voor meer informatie en/of om een afspraak in te plannen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.