De mooiste sfeerfoto’s in beeld

Bij sfeerfotografie staat het product niet direct centraal , maar de sfeer. De aandacht is nadrukkelijker gevestigd op de beleving. Uiteraard wordt ook het product uitgebeeld, maar dan in minder directe vorm. Voordat er een sfeerfoto wordt genomen is er goed nagedacht over onder andere de kleur, vorm en de belichting. Ben jij ook geïnteresseerd in sfeerfoto’s? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie aanvragen >

Lifestyle shoot

Sfeerfotografie

bruids foto

Sfeerfotografie taart

bedrijfsfotografie werkplaats

Bedrijfsfotografie werkplaats

Waarom sfeerfotografie?

Mensen zijn tegenwoordig steeds visueler ingesteld. Dit houdt in dat we het steeds belangrijker vinden dat het beeld er mooi uitziet. Wil je het product laten opvallen, dan zijn we ook geïnteresseerd in de sfeer eromheen. Het slechts laten zien van productfoto’s vinden we vaak niet voldoende. Sfeer fotografie dient in deze situatie als uitstekend hulpmiddel.

De kenmerken van sfeerfoto’s

Bij sfeerfotografie wordt er onder andere rekening gehouden met de volgende punten:

  • Over alles wordt nagedacht. Vaak worden er meerdere voorwerpen in beeld gebracht, dus er wordt heel goed nagedacht over waar alles moet liggen. Het doel is om een mooie en complete foto te schieten die iets extra’s uitstraalt en/of een bepaalde emotie bij ons laat opwekken.
  • De details moeten zichtbaar zijn. Ook bij sfeerfotografie worden details in beeld gebracht om de (potentiële) klanten een zo goed mogelijke merkbeleving mee te geven.

Prijzen sfeerfotografie

De prijzen voor sfeerfotografie zijn in overleg met bij bespreekbaar. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op.

Op zoek naar een sfeerfotograaf?

Ik wil je graag verder helpen met het maken van sfeerfoto’s. Neem hiervoor gerust contact met mij op en we plannen samen een afspraak om de wensen met elkaar te bespreken.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.