Familie fotoshoot

Willen jullie graag mooie foto’s met de familie of met jullie gezin? Dan is de familie fotoshoot een geschikte keuze. Het doel hiervan is om prachtige plaatjes te schieten in een voor jullie prettige omgeving. Dit kan zowel bij mij in de studio zijn als een andere locatie. Wil je ook je mooie foto’s met je familie? Neem dan contact met mij op!

Fotoshoot als cadeau

Een family fotoshoot wordt vaak als cadeau gegeven. Denk hierbij aan een cadeau voor een grootouder die een mooie leeftijd heeft bereikt of voor een stel dat 25 jaar getrouwd is. Dan is een shoot een leuk cadeau om te geven. Ook bij speciale gelegenheden waarbij de hele familie of het hele gezin bij elkaar is kan een familieshoot een leuke invulling geven aan de dag.

Familie fotografie tip

Voordat jullie een fotoshoot familie of fotoshoot gezin doen, is het belangrijk om rekening te houden met jullie kledingkeuze. Stem de kleding op elkaar af en/of zorg ervoor dat deze met elkaar matchen voor de mooiste beelden. Zorg er daarnaast voor dat jullie geen kleding dragen met drukke prints, omdat dit te veel afleid.

Wat zijn de kosten van een familie fotoshoot?

De kosten van een familieshoot zijn 289,-. Dit houdt in:

  • 1-1,5 uur fotografie
  • Buiten of binnen locatie
  • 1-5 personen
  • Zorgvuldige nabewerking
  • 30 foto’s in hoge resolutie (verstuurd via WeTransfer)
  • Binnen Enschede en Hengelo (anders €0,30 per km)

Elke extra persoon is 10,- Meerdere foto’s bijbestellen kan voor 7,50 per stuk. Jullie hebben ook de mogelijkheid om een luxe album te bestellen met eigen gekozen foto’s. Zie de prijslijst pagina voor alle kosten in één helder overzicht.

familie fotoshoot buiten
Familie fotoshoot doen?

Wil jij graag een familie shoot met jouw familie of gezin? Ik wil je hier graag bij helpen. Wil je liever een andere fotoshoot? Neem contact met mij op om jullie wensen en de mogelijkheden samen te bespreken.

 

Contact opnemen