Newborn shoot Enschede

Zijn jullie woonachtig in Enschede en verwachten jullie binnenkort een kleintje? Dan help ik jullie graag verder bij het fotograferen van jullie pasgeboren wonder. Want hoe leuk is het om deze bijzondere gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen? Mijn naam is Marieke Bakker, ik woon in Enschede en beschik over een studio in Hengelo. Daarnaast kom ik ook regelmatig bij mensen thuis voor newborn shoots.

Newborn shoot Enschede

Willen jullie ook graag alle herinneringen van jullie pasgeboren baby vastleggen? Dan bied ik jullie een newborn shoot aan. In mijn studio in Hengelo heb ik alle voorzieningen om een shoot af te nemen. Zo is het in de studio heerlijk en comfortabel warm en beschik ik over fijne kleedjes en andere accessoires. Met alle liefde en geduld sta ik ervoor open om jullie kleine wonder te fotograferen. Benieuwd naar mijn fotografie stijl? Bekijk dan mijn portfolio newborn fotografie.

Aanmelden voor newborn shoot Enschede

Wil jij je graag aanmelden voor een newborn shoot? Dan is het verstandig om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen. Zo kan ik tijdens de uitgerekende datum tijd voor jullie vrijmaken. Het best kan je de baby binnen 3 weken laten fotograferen, omdat de natuurlijke houding van het kindje dan nog sterk aanwezig is. Ook is de baby dan nog gemakkelijk te poseren en kan hij of zij in verschillende houdingen gelegd worden. Ik bied jullie 3 verschillende pakketten aan voor de newborn fotografie. Op mijn website vind je meer informatie over deze pakketten en de bijbehorende prijzen.

newborn shoot enschede
Newborn fotoshoot doen

Ben je op zoek naar een fotograaf  voor een newborn shoot in Enschede? Dan help ik je graag verder. Neem snel contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Contact opnemen