Welke dagen ben je beschikbaar voor fotoshoot’s?

In overleg fotografeer ik de hele week. Wil je in het hoogseizoen een plekje reserveren voor je bruiloft of een andere shoot? Laat het mij dan zo snel mogelijk weten. Ik kan altijd eventueel een datum vrijblijvend reserveren voor je.

Wat gebeurd er als je op onze bruiloft ziek bent?

Mocht dat ooit gebeuren (ik ben gelukkig bijna nooit ziek, daar heb ik vakantie voor), dan ken ik genoeg andere leuke collega’s die ik mag bellen. Afhankelijk van de situatie, ga ik dan de foto’s zelf bewerken zodat jullie toch mijn stijl in jullie foto’s zien.

Is het wel eens voorgekomen dat er geen klik is?

iedereen is anders, en daar hou ik van. Maar het kan voorkomen dat er tijdens het kennismakingsgesprek dat het niet loopt of stoef gaat. En dan merk je dat ook tijdens de shoot en ga je dat echt terugzien op de foto’s. Dat is jammer en niet leuk voor beide partijen. Dus als we afspreken dat wanneer 1 van ons dat voelt, we dat gewoon zeggen tegen elkaar met een glimlach.

Kom je ook op locatie?

in overleg kan bijna alles, zo kom ik ook wel bij mensen thuis. De reiskosten buiten Hengelo reken ik €0,30 per km. Alleen voor bruiloften reken ik geen aparte reiskosten.

Zit jou vraag hier niet boven? Stel hem dan alsnog, dan beantwoord ik hem nog graag voor je.