Fotograaf Oldenzaal

Wil je graag een fotoshoot doen, maar ben je nog op zoek naar een fotograaf? Marieke Fotografie helpt je graag verder! Ik maak zelf graag spontane foto’s in mijn studio of daarbuiten. Mijn studio is gevestigd in Hengelo, maar ik ga ook regelmatig op pad om fotoshoots af te nemen in bijvoorbeeld Oldenzaal. Benieuwd naar mijn stijl van fotograferen? Bekijk dan eens mijn portfolio.

Wat kan Marieke Fotografie voor je betekenen?

Hoewel ik geen studio in Oldenzaal heb, ben je van harte welkom in mijn studio in Hengelo. Ook kan ik bij jullie komen om mooie foto’s te maken. Ik neem alle tijd om voor jullie om de mooiste beelden vast te leggen.

Fotoshoot Oldenzaal

Je kunt (als particulier) voor diverse fotoshoots bij mij terecht. Denk hierbij aan (een):

Ook voor bedrijven maak ik foto’s. Dit doe ik in de vorm van:

  • Sfeerfotografie
  • Productfotografie
  • Portretfotografie
  • Bedrijfsfotografie

De tarieven voor al deze fotoshoots zijn te vinden in deze prijslijst.

Newborn shoot Oldenzaal

Is er een kleintje bij jullie op komst? Hoe leuk is het dan om dit kleine wonder voor eeuwig vast te leggen. Een newborn shoot is bedoeld om prachtige herinneringen na een tijdje weer naar boven te halen. De shoot is bij mij in de studio. Ik zorg dat het lekker warm is in de studio en neem alle tijd om de mooiste beelden voor jullie vast te leggen. In overleg kan ik ook bij jullie thuis langskomen in Oldenzaal.

Bruidsfotografie Oldenzaal

Ook voor foto’s van jullie als bruidspaar kom ik heel graag langs. Alle bijzondere momenten van deze dag ga ik voor jullie vastleggen. Ik leg mijn focus op ‘puur en spontaan’, dus dat zullen jullie ook terugzien in de foto’s. Bekijk mijn portfolio maar eens om te kijken of deze stijl jullie aanspreekt. Op mijn website staat meer informatie over de bruidsfotografiepakketten en de bijbehorende prijzen. Bij de pakketten is in ieder geval altijd een online galery en een minialbum inbegrepen. Ook kan er in overleg een luxe album worden gemaakt.

Bruidsfotografie
Fotograaf Oldenzaal nodig?

Ben je op zoek naar een fotograaf in Oldenzaal? Dan help ik je graag verder. Neem snel contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Contact opnemen