Newborn photography

Verwachten jullie binnenkort een kleintje? Deze bijzondere gebeurtenis wil je natuurlijk voor eeuwig vastleggen. Om deze reden is een newborn shoot een goed idee. Want hoe leuk is het om over een tijdje de prachtige herinneringen van je pasgeboren zoon of dochter weer naar boven te halen? Wil jij ook een newborn shoot in Enschede of een newborn shoot in Hengelo of omstreken? Neem dan contact met mij op!

Ik fotografeer jullie kleine wonder graag bij mij in de studio. Voor de shoot kom je bij mij in de studio waar het heerlijk en comfortabel warm is voor je kleintje. Ik neem alle tijd om jullie kindje met alle liefde en geduld te fotograferen. Na afloop krijgen jullie toegang tot de prachtige plaatjes, waarbij jullie zelf een selectie mogen maken van de foto’s die jullie graag willen ontvangen.

Wanneer Newborn fotografie?

Een newborn fotoshoot vindt gebruikelijk plaats tussen de 5 en 15 dagen na de geboorte. Je kunt de baby het best binnen 3 weken laten fotograferen, omdat het kindje dan nog veel slaapt. Hierdoor is jullie kindje gemakkelijk te poseren en in verschillende houdingen te leggen. Ook is binnen deze tijd de natuurlijke houding van de baby nog sterk aanwezig.

Wil je liever jullie pasgeboren wonder laten fotograferen in de context met alle dagelijkse bezigheden? Dus foto’s van het uit bed halen, spelen en knuffelen (et cetera)? Dan is lifestyle fotografie een geschikt alternatief.

Kosten van de Newborn shoot

De kosten van de newborn fotografie zijn te vinden in de prijslijst.

Waar moet je verder rekening mee houden voor de Newborn fotoshoot?

De volgende punten zijn belangrijk om rekening mee te houden alvorens de fotoshoot newborn:

• Geef de baby vlak voor de shoot nog wat voeding.
Hierdoor kan jullie kleintje met een voldaan gevoel in slaap vallen.

• Kleed jullie kleintje niet te warm aan.
In de studio is het ook al lekker warm.

• Neem een licht of wit shirt mee voor de gezamenlijke foto.
Dit geeft een mooi effect op de foto’s. Er is natuurlijk ruimte om jullie om te kleden, de baby te voeden en te verschonen.

newborn shoot enschede
Newborn fotoshoot doen

Hebben jullie belangstelling bij een newborn shoot? Dan is het handig om al tijdens de zwangerschap contact met mij op te nemen. Op deze manier kan ik rond de uitgetelde datum tijd voor jullie vrijmaken en jullie zo goed mogelijk van dienst zijn.

Neem contact op