Familie fotoshoot

Willen jullie graag mooie foto’s met de familie of met jullie gezin? Dan is de familie fotoshoot een geschikte keuze. Het doel hiervan is om prachtige plaatjes te schieten in een voor jullie prettige omgeving: dit kan zowel bij mij in de studio zijn als een andere locatie.

Newborn shoot &Lifestyle fotografie

Newborn shoot & Lifestyle fotografie

Familie shoot of gezin fotoshoot als cadeau

Een family fotoshoot wordt vaak als cadeau gegeven. Denk hierbij aan een cadeau voor een grootouder die een mooie leeftijd heeft bereikt of voor een stel dat 25 jaar getrouwd is. Ook bij speciale gelegenheden waarbij de hele familie of het hele gezin bij elkaar is kan een familieshoot een leuke invulling geven aan de dag.

Familie fotografie tip

Voordat jullie een fotoshoot familie of fotoshoot gezin doen, is het belangrijk om rekening te houden met jullie kledingkeuze. Stem de kleding op elkaar af en/of zorg ervoor dat deze met elkaar matchen voor de mooiste beelden. Zorg er daarnaast voor dat jullie geen kleding dragen met drukke prints, omdat dit te veel afleid.

Wat zijn de kosten van een familie fotoshoot?

De kosten van een familieshoot zijn 289,-. Dit houdt in:

  • 1-1,5 uur fotografie
  • Buiten of binnen locatie
  • 1-5 personen
  • Zorgvuldige nabewerking
  • 30 foto’s in hoge resolutie (verstuurd via WeTransfer)
  • Binnen Enschede en Hengelo (anders €0,30 per km)

Elke extra persoon is 10,- Meerdere foto’s bijbestellen kan voor 7,50 per stuk. Jullie hebben ook de mogelijkheid om een luxe album te bestellen met eigen gekozen foto’s. Zie ook de prijslijst voor alle kosten in één helder overzicht.

Familie fotoshoot doen

Wil jij graag een familie shoot met jouw familie of gezin? Ik wil je hier graag bij helpen. Neem contact met mij op om jullie wensen en de mogelijkheden samen te bespreken.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.