Zwangerschapsshoot

Een zwangerschap is een heel speciaal moment in je leven. Het is daarom ook heel mooi om dit vast te leggen door middel van een zwangerschapsshoot. Zo hebben jullie altijd een mooi aandenken aan deze bijzondere periode. Ben je ook geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op! Ik doe de zwangerschapsshoot in Enschede en omstreken en in mijn fotostudio.

Meer informatie aanvragen >

zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsfotografie

Voor wie is de zwangerschapsfotografie?

Een zwangerschapsfotoshoot is uiteraard bedoelt voor vrouwen die zwanger zijn. Het is daarbij ook mogelijk om een zwangerschapsshoot met partner te doen.

Wanneer moet ik een zwangerschapsshoot doen?

Hoewel elk moment tijdens de zwangerschap bijzonder is, wordt het toch aangeraden om niet te lang te wachten met een zwangerschapsshoot (ook wel zwanger fotoshoot genoemd). Ik adviseer om tussen 30-35 weken zwangerschap een shoot te doen. In deze periode is de buik op z’n mooist en is de vrouw vaak nog fit.

Hoe duur is een zwangerschapsfotoshoot?

Shoot in studio
De kosten van de fotoshoot zwanger in de studio kost 149,- Dit houdt in dat ik jou en je partner 1,5 tot 2 uur fotografeer. Hierbij is er tijd voor een eventuele kledingwissel. Na afloop zorg ik voor een zorgvuldige nabewerking en ontvangen jullie 20 foto’s in hoge resolutie (verstuurd via WeTransfer).

Shoot buiten locatie
Een fotoshoot buiten locatie kost 230,- Hierbij fotografeer ik jou en je partner 1,5 tot 2 uur. Ook hier is er eventueel tijd voor een kledingwissel en zorg ik voor een zorgvuldige nabewerking. Jullie ontvangen, via WeTransfer, na afloop 10 foto’s in een hoge resolutie. Ik doe de zwangerschapsshoot in Enschede en omstreken.

Bekijk onze prijslijst voor alle prijzen in één overzicht.

Zwangerschapsshoot doen

Wil jij graag een zwangerschapsfotoshoot of een zwangerschapsshoot met partner? Ik help je graag verder. Je hebt de mogelijkheid om een shoot in de studio te houden, maar dit kan ook buiten locatie. Tijdens de shoot heb je de keuze om eventueel van kleding te wisselen, zodat er verschillende stijlen in beeld kunnen worden gebracht. Neem contact met mij op om jullie wensen samen te bespreken. Ben je bevallen en wil je graag een newborn shoot doen? Dan kan dat ook bij mij!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.