Newborn shoot Hengelo | Wonen jullie in Hengelo en verwachten jullie een kleintje? Dan is een newborn shoot een heel erg leuk idee. Ik wil jullie hier graag mee verder helpen! Mijn naam is Marieke, ik woon in Enschede en heb een studio in Hengelo. Jullie zijn welkom in mijn studio, maar ik kan eventueel in overleg ook bij jullie langskomen.

newborn shoot overijssel

Newborn shoot

Fotoshoot newborn

Newborn fotografie

Newborn photography

Newborn fotoshoot

newborn fotoshoot

Newborn photography

Newborn fotografie

Fotoshoot newborn

newborn shoot lieke

Newborn shoot overijssel

New born shoot - Isa

New born – Isa

Baby fotoshoot

New born – Lieke

Newborn shoot Hengelo

Hoe leuk is het om de mooiste herinneringen met je pasgeboren baby voor eeuwig vast te leggen? Om dit te realiseren is een newborn fotografie een perfect alternatief. In mijn studio in Hengelo is het heerlijk warm en comfortabel voor jullie toekomstige kleintje. Daarnaast beschik ik over leuke kleedjes en/of andere accessoires die gebruikt kunnen worden tijdens de shoot. Ik fotografeer jullie kleine baby daarbij met alle liefde en geduld. Ben je benieuwd naar mijn fotografie stijl? Bekijk dan eens mijn portfolio newborn shoot.

Interesse in newborn shoot Hengelo?

Wil jij graag een newborn shoot in Hengelo? Dan help ik jullie graag verder. Het is verstandig om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen, zodat ik tijd voor jullie kan vrijmaken rondom de uitgerekende datum. Ik adviseer jullie de shoot uiterlijk 3 weken na de geboorte te plannen, omdat dan de natuurlijke houding van de baby nog sterk aanwezig is. Daarbij kan het kindje nog vaak in verschillende houdingen gelegd worden. Op mijn website vind je meer informatie over de prijzen van newborn fotografie. Ik bied jullie 3 verschillende soorten pakketten aan.

Jullie kunnen (vrijblijvend) contact met mij opnemen door het formulier hiernaast in te vullen. We kunnen samen de mogelijkheden met elkaar bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.