Loveshoot met je geliefde

Wil jij graag op beeld vastleggen hoeveel jij en je geliefde van elkaar houden? Dan is een loveshoot, ook wel een pre wedding shoot genoemd, een heel goed idee. Tijdens een shoot maken jullie kennis met mij als fotograaf en gaan we er samen aan werken dat jullie je snel op je gemak voelen. Dit is belangrijk, omdat we het ‘ontspannen’ en ‘jezelf zijn’ graag terug willen zien in de foto’s. Pas dan krijgen we de mooiste beelden waarin jullie de liefde naar elkaar goed kunnen uitten. En zijn jullie goed voorbereid voor de trouwfotografie. Ben je geïnteresseerd in een love fotosessie? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie aanvragen >

Fotoshoot love

Fotoshoot love

love fotoshoot

Love fotoshoot

fotoshoot verliefd

Verliefd fotoshoot

Loveshoot Enschede

Loveshoot enschede

Foto's verliefd

Foto’s verliefd

Shoot verliefd

Shoot verliefd

Loveshoot verliefd

loveshoot verliefd

pre wedding shot buiten

Pre wedding shoot buiten

loveshoot met vriendin

Loveshoot met vriendin

Liefdesshoot

Liefdesshoot

Loveshoot samen

love shoot samen

loveshoot met vriend

loveshoot met vriend

loveshoot buiten

loveshoot buiten

liefdesfoto's

liefdesfoto’s

love shot

love shot

love shoot

love shoot

pre wedding shoot

pre wedding shoot

loveshoot

loveshoot

Op welke locatie kan de loveshoot gehouden worden?

Een pre wedding shoot kan op veel verschillende locaties worden gehouden. Denk aan de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben, ergens in de buitenlucht of bij ons in de studio. Andere loveshoot ideeën zijn in de stad of in een bosrijke omgeving. De keuze ligt bij jullie: in overleg is er heel veel mogelijk.

Wanneer is een deze shoot leuk om te doen?

Een love fotoshoot is leuk voordat jullie bijvoorbeeld gaan trouwen, maar dat hoeft natuurlijk niet. De fotosessie vindt ook vaak spontaan plaats bij verliefde stellen.

Wat zijn de loveshoot prijzen?

Een pre wedding shoot kost bij mij 159,-. Dit houdt in dat ik jullie één tot anderhalf uur fotografeer inclusief een zorgvuldige nabewerking. Daarbij ontvangen jullie 15 foto’s in een hoge resolutie. Deze worden verstuurd via WeTransfer.

Tips

Denk jij aan een pre wedding shoot met je partner? Houd dan rekening met het volgende:
• Denk na over jullie kledingkeuze (zijn deze op elkaar afgestemd?)
• Kies voor een locatie die bij jullie past (zijn jullie natuurliefhebbers of lopen jullie het liefst samen in een drukke stad/omgeving?)
• Denk na in welk seizoen je de shoot neemt (kies bijvoorbeeld voor een zonnige lentedag of een romantische shoot in de sneeuw)

Loveshoot doen

Ben je op zoek naar een fotograaf die een liefdes shoot voor jullie wil verzorgen? Ik help jullie graag verder. Neem gerust contact met mij op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.