Fotograaf in Hengelo nodig?

Fotograaf Hengelo | Bij Marieke Fotografie kun je terecht voor diverse fotoshoots. Dus ben je op zoek naar een fotograaf uit Hengelo? Bekijk dan zeker mijn website. Mijn stijl kun je bekijken in mijn portfolio. Zelf typeer ik graag de begrippen ‘puur en spontaan’. Als fotograaf Hengelo ken ik de leuke plekken om een fotoshoot te doen, maar uiteraard kun je ook terecht in mijn fotostudio in Hengelo!

Baby fotoshoot

Baby fotoshoot

Fotostudio Hengelo

Mijn fotostudio is gevestigd in Hengelo. Hier heb je de mogelijkheid om diverse shoots te doen. In mijn studio is het lekker warm, er is een goede verlichting en alle benodigdheden heb je bij de hand.
In een ontspanning setting neem ik de tijd om een leuke en gezellige shoot te doen. Uiteraard ontvang je na de tijd professioneel bewerkte foto’s van hoge kwaliteit.

Fotoshoot Hengelo

Naast mijn studio in Hengelo fotografeer ik ook op buitenlocaties in Hengelo. In overleg kunnen we bekijken welke locatie jullie aanspreekt om uiteindelijk perfecte plaatjes te kunnen maken. Ook kom ik graag bij jullie thuis of op kantoor om een fotoshoot te doen.

Voor particulieren kun je denken aan shoots zoals:

Bekijk de diverse shoots voor meer informatie!

Voor bedrijven in Hengelo kun je denken aan:

  • Sfeerfotografie
  • Productfotografie
  • Portretfotografie
  • Bedrijfsfotografie

Op mijn site vind je meer informatie over de diverse shoots en bijbehorende tarieven.

Newborn shoot Hengelo

Heb je net een pasgeboren baby? Dan is een newborn shoot ontzettend leuk. Ik leg alle mooie momenten met je kleintje vast zodat jij de mooiste herinneringen voor eeuwig vast hebt liggen!
In mijn studio neem ik alle tijd om in een ontspannen setting foto’s te maken van jullie kleine baby. Ik zorg dat het er comfortabel en lekker warm is.

Bruidsfotograaf Hengelo

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een bruidsfotograaf in Hengelo? Dan help ik je natuurlijk graag! Voor de mooiste trouwfoto’s heb je natuurlijk leuke locaties in Hengelo, zoals Boomkamp Gardens, buitenplaats De Houtmaat. Natuurlijk is uitwijken naar Enschede en Delden (Twickel) ook geen enkel probleem.

Heb je specifieke wensen? Dan ga ik natuurlijk voor jullie op zoek naar dé perfecte locatie (binnen of buiten). Meer weten of mijn bruidsfotografiepakketten? Bekijk dan mijn website of neem contact met mij op. Neem ook eens een kijkje in mijn portfolio bruidsfotografie
Binnen de bruidsfotografie pakketten krijg je altijd een online gallery, een minialbum en kan er in overleg een luxe album worden gemaakt.

Geïnteresseerd in een fotoshoot in Hengelo? Ik help jullie graag verder!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.